About

Vans zijn schoenen die oorspronkelijk zijn ontworpen voor jongeren uit de skate-scene. Vans staan bekend om het canvas materiaal en de dikke zool met het rode Vans logo achterop. De originele Vans schoenen hebben een schoenzool met wafelpatroon.  Deze schoenzool is ideaal voor het skateboarden, aangezien je hier veel grip mee hebt. Daarnaast zijn de schoenen gemaakt van canvas, wat een erg duurzaam materiaal is dat niet snel kapot gaat tijdens het skaten. Ten slotte is de zool gevulcaniseerd, wat betekent dat van het rubber via een chemisch proces polymeer is gemaakt. Hierdoor gaat de zool veel langer mee en slijt deze veel minder snel, perfect voor het beoefenen van skateboarden of andere urban sports.

Tegenwoordig zijn Vans echte streetstyle schoenen, zoals Converse of Adidas, die door veel jongeren gedragen worden, ongeacht of ze skaten. Er zijn allerlei verschillende modellen Vans sneakers, zoals het Old Skool model, het Authentic model en slip-ons. Daarnaast zijn Vans verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog of met een opvallende print. Dit maakt Vans sneakers erg opvallend en passend in het straatbeeld. Bovendien zitten Vans ook nog eens super comfortabel.

Op Vansoutlet.nl kun je Vans bestellen met hoge kortingen. De nieuwste Vans sneakers voor de laagste prijs. Je vindt ze nergens goedkoper dan hier!