Vans modellen

Slip-ons

De slip-ons zijn echte tijdloze klassiekers van Vans. De slip-on heeft de klassieke zool met wafelpatroon en is gemaakt van canvas materiaal. Met deze skate-schoen is het in 1966 allemaal begonnen.

Old Skool

De Vans Old Skool zijn een van de bekendste modellen van het merk Vans. In tegenstelling tot andere Vans modellen, is er bij deze schoen gebruik gemaakt van een combinatie van canvas en suède. Ook heeft dit model de herkenbare witte streep aan de zijkant van de schoen. In 2016/2017 heeft de Vans Old Skool een ware comeback gemaakt in het straatbeeld.

Authentic

Een van de eerste en populairste modellen van Vans, is de Vans Authentic. Deze schoen is geheel gemaakt van canvas. Dit is een erg lage schoen, waarbij de zool bijna net zo hoog is als de schoen zelf. Vans Authentic geven aan iedere outfit een sportieve en nonchalante uitstraling.

Era

Het Vans Era model is eigenlijk hetzelfde als de Vans Authentic, alleen heeft deze schoen een gewatteerde rand rondom de enkel. Dit zorgt voor meer comfort en ondersteuning. Om deze reden is deze schoen perfect voor skateboarders die hun voeten extra willen beschermen.

Sk8 Hi

De Vans Sk8 Hi zijn het hoge model van de Vans Old Skool sneakers. Deze zijn gemaakt van stevig canvas en suède en zijn gewatteerd rondom de enkel. Dit zorgt ervoor dat de schoen ontzettend ondersteunend en flexibel is.